ACTUALITATE 2 octombrie 2018

Când ajunge asfaltul și pe strada László Ferenc?

de Iulia Drăghici - Taraș | 656 vizualizări

Iarna nu îi va prinde pe locuitorii din zona străzii László Ferenc fără asfalt pentru că lucrarea se îndreaptă spre finalizare, spun, optimiști, reprezentanții Primăriei Sfântu Gheorghe.

„În fiecare săptămână merg cel puțin o dată sau de două ori pe László Ferenc. Azi dimineață am văzut că deja a început pietruirea, deci s-au terminat săpăturile. E primul strat de piatră, dar urmează alte straturi, se compactează. Acum o să se îndrepte spre finalizare. Bineînțeles, până se sapă e noroi și nu e bine pentru locatari, dar de acum încolo se îndreaptă spre finalizare și o să fie bine. Sper să uite cât mai repede de neplăceri. Dar ce să facem? Nu au mai fost lucrări de 30 – 40 de ani. Nu s-a atins nimeni de strada respectivă. Cândva trebuia să se refacă. Acum au nenorocul să fie chiar în perioada asta. Unii au avut nenorocul să îi prindă la bătrânețe, să îi prindă cu probleme de picioare. (...) Până în iarnă se termină și sper să uite câte mai repede și să folosească cât mai mult strada asfaltată”, a declarat vineri, pentru Observatorul de Covasna, viceprimarul municipiului Sfântu Gheorghe, Tóth-Birtan Csaba.

Lucrările de modernizare a sistemului de apă și canalizare în primă fază pe strada László Ferenc au debutat în aprilie a.c.. Între timp s-a efectuat schimbarea rețelei de apă și canalizare și schimbarea rețelei de colectare a apei pluviale, iar acum, conform autorităților, are loc reabilitarea drumului.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Rad Rad, 4 octombrie 2018
solutia primariei: faceti Alzheimer si mai uitati si voi
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.