ACTUALITATE 16 iulie 2019

Când a fost cea mai aglomerată zi de până acum la ștrand

de Iulia Drăghici - Taraș | 890 vizualizări

Bilanțul de la deschidere arată că s-au vândut peste 16.000 de bilete de intrare 

Statistica primei luni și jumătate de la deschiderea sezonului la ștrandul din Sfântu Gheorghe arată că s-au vândut peste 16.000 de bilete de intrare. În prima lună, adică în iunie, ștrandul a fost vizitat de peste 10.900 de persoane, însă iulie nu arată prea îmbucurător, din cauza ploilor și frigului. 

Totuși, cea mai aglomerată zi a fost duminică, 7 iulie, când s-au vândut peste 2.200 de bilete. 

În ceea ce privește biletele vândute în luna iunie, statistica arată că 5.100 de tichete au fost achiziționate de adulți, iar aproximativ 5.800 de către copii și pensionari, adică bilete cu reducere. 

Dintre acestea, peste 600 s-au vândut după ora 16:00, profitând de reducerea de la prânz. 120 de bilete au fost achiziționate de familiile numeroase, care beneficiază de facilități. 

Statistica din prima jumătate a lunii iulie arată că s-au vândut peste 2.600 de bilete pentru adulți și aproape 3.000 pentru copii și pensionari. 460 de intrări au fost după ora 16:00. În iulie s-au emis 90 de intrări pentru membrii familiilor numeroase. 

„Iunie a fost ok. Pentru iulie s-au cam anunțat ploi. Dar asta nu depinde de noi”,  ne-a spus directorul Sepsi ReKreativ, administratorul Strandului, Bodor Lóránd. 

Ștrandul din Sfântu Gheorghe este frecventat și îndrăgit și de turiști, nu doar de locuitorii municipiului. Aici vin persoane și din Brașov sau chiar Codlea și Predeal.  

Administratorii ștrandului spun că nu au reușit deocamdată anul acesta să deschidă încă o casierie pentru a evita formarea cozilor, însă că soluția rămâne în plan. 

Le transmitem cetățenilor să mențină curățenia în jurul lor și să îi respecte pe ceilalți oameni. De asemenea, să asculte instrucțiunile personalului, în special la tobogane, ca să  nu se rănească și să nu intre în bazinul olimpic cei care nu știu să înoate”, a mai spus Bodor Lóránd. 

Ștrandul este deschis de luni până vineri între orele 10:00 și 20:00, iar în weekend, sâmbăta și duminica, între 09:00 și 20:00. 

Biletele costă între 8 și 56 de lei, iar abonamentele variază între 101 lei și 216 lei.  

Complexul dotat cu cinci piscine asigură facilități de agrement atât celor mici, cât și celor mari. Numai vremea să fie favorabilă, că bucuria bălăcelii nu ține cont de vârstă. 

Toate informațiile despre ștrand pot fi urmărite pe site-ul Sepsi ReKreativ, http://www.rekreativ.club

Sursă foto: Facebook/ Sepsi ReKreativ. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.