ACTUALITATE 19 aprilie 2015

Campionatul de Biliard „Passage” va fi organizat săptămânal

de Mirela Cara | 89 vizualizări

La Café Passage din Sfântu Gheorghe a avut loc sâmbătă cea de-a IV-a ediţie a Campionatului de Biliard „Passage”, lansat în februarie la iniţiativa lui Felician Ursache, care este deopotrivă organizator şi arbitru al evenimentului. Concursul se desfăşoară la un nivel de amatori şi semiprofesionişti şi este deschis pentru orice iubitor de biliard, care doreşte să îşi testeze nivelul în acest sport.

Organizatorii au decis că începând de luna aceasta concursul se va desfăşura săptămânal, în fiecare zi de sâmbătă. Deşi este lansată de puţin timp, competiţia a depăşit deja graniţele oraşului Sfântu Gheorghe, întrucât printre concurenţi se numără şi câţiva jucători ai clubului de snooker „Black Spot” din Braşov, a căror prezenţă în competiţie este o provocare pentru fiecare amator înscris în concurs. „Va fi un campionat anual pe etape, care se va desfăşura săptămânal, până la sfârşitul anului. În decembrie vom găsi o variant de a îi recompensa pe cei care vor fi cât mai sus în clasament. Poate vom face o petrecere a învingătorilor sau vom găsi o altă modalitate prin care să-i premiem –a declarat proprietarul localului Café Passage, Robert Riti, care este şi co-organizator al competiţiei.

În finala de sâmbătă a ajuns Eduard Riti, în vârstă de 9 ani, care este cunoscut deja pentru abilităţile sale excelente şi pentru îndrăzneala de a concura cu adulţii intraţi în competiţie. El a pierdut în faţa lui Felician Ursache, care a fost câştigătorul acestei ediţii.

Informaţiile despre următoarea ediţie a campionatului, precum şi condiţiile de înscriere se pot solicita de la organizatori, la Café Passage.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.