ACTUALITATE 3 octombrie 2016

Campionat de tenis de câmp la dublu la Întorsura Buzăului

de Iulia Drăghici - Taraș | 357 vizualizări

Sportul alb, aşa cum este numit tenisul de câmp, devine tot mai popular printre locuitorii orașului Întorsura Buzăului, iar dovadă o face faptul că în decursul unei singure luni au fost organizate deja trei competiții.

Cel mai recent campionat, găzduit de singurul teren de tenis de câmp din localitate, a fost cel la dublu, la care au participat 12 echipe. Activitatea sportivă a fost desfășurat în perioada 15 septembrie – 2 octombrie, jocurile fiind derulate în funcție de programul participanților.

După ce s-au înfruntat în cele patru grupe, clasamentul final a fost următorul: locul I – Bogdan Stroie și Sorin Luca, locul II – Dan Buzea și Marius Ursăciuc și locul III – Alin Popica și Sebi Mitrea.

Potrivit coordonatorului principal al evenimentului, Bogdan Stroie, scopul activităților organizate în jurul tenisului de câmp este atragerea cât mai multor persoane spre acest sport, în special a tinerilor, cărora organizatorii le oferă ocazia să participe cât mai des la acest tip de competiţii.

La începutul lunii septembrie a fost organizată prima ediţiei a „Cupei Speranţei”, concursul de tenis adresat copiilor, iar după circa o săptămână a avut loc a patra ediţie a „Cupei Prieteniei”, unde seniorii întorsureni s-au întrecut într-un campionat de tenis la simplu.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.