ACTUALITATE 1 februarie 2022

Campanie umanitară pentru familia unui militar, după ce un incendiu le-a distrus casa

de Iulia Drăghici - Taraș | 4776 vizualizări

Militarii covăsneni se unesc din nou în scopul de a ajuta un coleg încercat de soartă și transmit rugămintea ca cei care pot și doresc, să se alăture demersului lor. Aceștia au demarat o strângere de fonduri pentru sprijinirea unui coleg și familiei acestuia, rămași fără casă, după ce un incendiu produs la finele lunii ianuarie a distrus-o.

Tuturor oamenilor cu suflet mare, vă adresez respectuos rugămintea de a ne sprijini și de a vă alătura inițiativei colegilor din UM 01630 Arcuș în încercarea lăudabilă și plină de emoție de a face rost de suma necesară ajutorului unui camarad și prieten greu încercat de viață.

Colegul nostru, Cap. LULCIUC CĂTĂLIN trece prin momente deosebit de grele. Sâmbătă, 29.01.2022, în mod nefericit, i-a luat foc casa în care locuia împreună cu soția și cei trei copii minori. Incendiul a distrus casa și anexele gospodărești în proporție de 70%. Din fericire nu au existat victime sau răniți.

Apelez la simțurile dumneavoastră pentru a vă face atenți în primul rând asupra problemei cu care se confruntă colegul nostru și nu în ultimul rând, de a vă convinge să contribuiți atât cât aveți posibilitatea, pentru familia greu încercată.

Orice ajutor, cât de mic, este un ajutor măreț pentru colegul nostru și familia acestuia, greu încercați în aceste momente. Dăruim din puținul nostru pentru camaradul nostru!

Pentru a veni în ajutorul camaradului nostru, avem respectuoasa rugăminte, ca sumele ce se vor strânge, să fie depuse în contul R034 RZBR 0000 0600 0966 0884, deschis la RAIFFEISEN BANK, pe numele beneficiarului, LULCIUC CĂTĂLIN.

Persoane de contact: Lt.col. Dumitrescu Sandu, telefon - 0727/809.137 și Cap. Lulciuc Cătălin, telefon - 0751/ 124.726. Vă mulțumesc!”, este mesajul transmis de reprezentanții Centrului Militar Județean Covasna, lt.col. ing. Dorin Neagu - comandantul Garnizoanei militare Sf. Gheorghe și lt.col. Mihai Liviu Gaiţă - Şef de stat major.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.