ACTUALITATE 7 februarie 2023

Campanie de sterilizări gratuite pentru căței și pisici, la Bățanii Mari

de Daniela Luca | 808 vizualizări

Se pot face programări și la Târgu Secuiesc, Sfântu Gheorghe și Covasna 

Săptămâna aceasta s-a dat startul unei campanii de sterilizări pentru căței și pisici, la Bățanii Mari. Cei interesați trebuie să își facă o programare din timp. Astfel de acțiuni, organizate de Asociația Care for Dogs din Brașov, se desfășoară și în alte localități din județul nostru. 

„Care for Dogs organizează mai multe campanii de sterilizări gratuite, în județele Covasna și Brașov. În județul Covasna avem campanii la Târgu Secuiesc, DokAnimal (Miklós Lívia), la Covasna, Dalyvet (Dali Lóránd), Sfântu Gheorghe, la Anima, şi începem săptămâna aceasta și la Băţanii Mari, la Bardoczvet/Vetlifecenter, cu veterinarii Bardócz Edit și Bardócz Huba”, ne-au spus coordonatorii acțiunii. 

La Târgu Secuiesc, această campanie a început în luna martie a anului trecut, iar de atunci 800 de câini și pisici au fost sterilizați. 

„În nouă luni, la Târgu Secuiesc, 800 de animale au fost sterilizate. Rezultatele le așteptăm în cinci ani, când se vede diferența. Așteptăm aceleași rezultate și la Sfântu Gheorghe, și la Bățanii Mari. Campaniile se vor desfășura până când avem resurse. Hunderettung e.V este o asociație din Germania care salvează câini din România și plătește microcipări și sterilizări”, au mai precizat coordonatorii campaniei. 

O procedură de sterilizare costă, în mod normal, în jur de 200 de lei. 

Programările pentru sterilizările gratuite se pot face prin SMS la numărul 0740 327 024, pentru Târgu Secuiesc și Băţanii Mari, pentru Covasna la numărul 0769 930 774, iar pentru Sfântu Gheorghe – 0743 176 615.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.