ACTUALITATE 20 noiembrie 2020

Camion derapat într-un șanț, în centrul orașului Întorsura Buzăului

de Iulia Drăghici - Taraș | 5762 vizualizări

Un camion a derapat într-un șanț, în centrul Întorsurii Buzăului, vineri dimineața, după ce ar fi intrat în curba marcată ca fiind deosebit de periculoasă cu viteză. Potrivit polițiștilor, șoferul nu consumase alcool înainte de a se urca la volan.

Nu au fost victime, cel mai probabil cauza producerii evenimentului rutier a fost neadaptarea vitezei la condițiile de drum. A fost testat alcoolscop și rezultatul a fost negativ. În prezent se circulă normal”, a declarat, pentru Observatorul de Covasna, purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, Radu Stroe.

Polițiștii recomandă șoferilor, ca de fiecare dată, să fie prudenți, iar în această perioadă să adapteze viteza la condițiile de drum.

Recomandăm șoferilor să adapteze viteza la condițiile meteo și de drum. E de menționat că în condiții de ceață, averse, ninsori, când e vizibilitate mai mică de 100 de metri viteza în localități trebuie să fie de maximum 30 de km/h și 50 km/h în afara localității și, sigur, respectarea regimului de viteză legal când e vizibilitate bună. Recomandăm să se circule cu prudență sporită”, a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna.

Meteorologii au emis o alertă cod galben de ceață densă, care va determina scăderea vizibilității sub 200 metri și izolat sub 100, valabilă vineri, 20 noiembrie, între orele 9:00 – 11:00, pentru mai multe localități din județul Covasna (Sfântu Gheorghe, Târgu Secuiesc, Întorsura Buzăului, Zăbala, Ozun, Sânzieni, Sita Buzăului, Ghelința, Cernat, Brețcu, Turia, Barcani, Ojdula, Catalina, Vâlcele, Boroșneu Mare, Bodoc, Ghidfalău, Dobârlău, Reci, Lemnia, Valea Crișului, Ilieni, Poian, Chichiș, Brateș, Mereni, Moacșa, Arcuș, Valea Mare, Estelnic, Dalnic), dar și Brașov (Brașov, Codlea, Prejmer, Tărlungeni, Feldioara, Ghimbav, Dumbrăvița, Hărman, Bod, Vulcan, Hălchiu, Cristian, Teliu, Sânpetru, Budila).

Sursa foto: Bogdan Stroie. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.