ACTUALITATE 15 aprilie 2022

„Cămara întorsureană” se deschide sâmbătă

de Iulia Drăghici - Taraș | 1046 vizualizări

Cumpărătorii sunt așteptați între orele 8:00 și 14:00 

Prima piață cu produse exclusiv locale de la Întorsura Buzăului se va inaugura sâmbătă, 16 aprilie. Cumpărătorii se vor putea întâlni aici cu cel puțin 11 producători locali din zona Buzaielor. Programul târgului este 8:00-14:00. 

De aici vor putea fi cumpărate atât produse alimentare (ouă, lactate, miere, dulcețuri, mezeluri, mere și suc de mere), dar și flori, răsaduri, aranjamente florale sau chiar decorațiuni create cu ouă și pene de struț. 

Am pregătit locația. Vor fi, în principiu, câte doi producători într-o căsuță. (...) Mesajul pentru cetățeni este să nu ezite să treacă prin piață, să încurajeze economia locală pentru că doar astfel ne vom dezvolta”, a declarat joi, pentru Observatorul de Covasna – CovasnaMedia.ro, primarul Raul Urdă. 

Locul unde va fi târgul, un parc recent reamenajat din centrul orașului, a fost inaugurat cu un eveniment similar în iarnă, când a fost organizat pentru prima dată Târgul de Crăciun. Locația este cu atât mai potrivită pentru o astfel de piață, pentru că este nu doar în zona centrală, dar și pentru că are acces direct la DN10, unde trec mașini din toată țara.   

Două bannere vor fi montate deasupra drumului național, cu scopul de a informa cetățenii care se află în tranzit că Întorsura Buzăului le poate oferi o selecție frumoasă de produse locale. 

Spațiile de prezentare a mărfii sunt puse gratuit la dispoziția producătorilor din zona Buzaielor de Primăria Întorsura Buzăului. 

Atât timp cât va fi cerere, „Cămara întorsureană” va funcționa în fiecare sâmbătă, susțin autoritățile. 

Sursa foto: Facebook/Primăria Întorsura Buzăului. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.