ACTUALITATE 18 mai 2014

Calificare pentru ambele echipe covăsnene la Tinerii Dezbat 2014

de Covasna Media | 74 vizualizări

O experiență foarte faină la Regionala Tinerii Dezbat 2014, Miercurea Ciuc. Gazdele foarte faine, orașul foarte plăcut și am prins și Festivalul Luminii, dar, mai presus de toate, ambele echipe din județul nostru au reușit să obțină calificarea la faza națională de la Târgu Jiu, de la jumătatea lunii iunie.

Felicitări pentru cei trei băieți de clasa a X-a din Kőrösi Csoma Sándor, Sergiu Condrea, Robert Grecu, Ştefan Iftimie care au reușit să joace finala cu reprezentantele din Sibiu, cele care au și câștigat finala cu o decizie strânsă de 3-2. Felicitări pentru cei trei elevi de clasa a IX-a din Colegiul Național Mihai Viteazul, Alexandra Irina, Răzvan Todoran, Anca Ancuţii, care au reușit să câștige finala mică și au obținut biletele pentru Națională, în fața unei echipe din Mediaș.

A fost o onoare să fiu director de turneu la această competiție și le mulțumesc deosebit cadrelor didactice care au arbitrat în toate meciurile! Mulțumim organizatorilor harghiteni, felicităm toate cele 16 echipe participante din zona Centru și suntem convinși că fiecare dintre ele poate ușor dezvolta un club de dezbateri academice!

Mădălin Guruianu,

Coordonator Saint George Debate Club

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.