ACTUALITATE 30 mai 2018

Câinele polițist Nero vine să se joace cu copiii din Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 1468 vizualizări

Activitatea se înscrie în rândul acțiunilor IPJ Covasna dedicate Zilei Copilului

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Covasna organizează și în acest an o serie de activități dedicate Zilei Internaționale a Copilului.

Vineri, 1 iunie a.c., polițiștii vă așteaptă, copii sau adulți, începând cu ora 11:00, în centrul municipiului Sfântu Gheorghe, mai exact, pe strada Libertății, în zona florăriilor. La atelierul amenajat cei mici vor putea desfășura activități practice, polițiștii de la intervenție rapidă și ordine publică le vor prezenta autospecialele, iar cei de la Serviciul Criminalistic le vor arăta câteva dintre tainele meseriei de criminalist.

Tot în această zonă va fi amplasat un game-board, iar polițiștii le vor explica celor mici regulile de circulație pentru pietoni, pe care copiii le vor putea și exersa într-un orășel în miniatură cu treceri pentru pietoni, semafoare și intersecții.

De la ora 13:00 activitățile vor fi animate de colegii din lumea necuvântătoarelor ai polițiștilor – câinii de serviciu NERO și AMO. Cei mici vor putea face cunoștință cu ei, dar să-i și vadă în cadrul unor exerciții demonstrative.

 

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.