ACTUALITATE 21 decembrie 2016

Cadouri şi ajutor de la Europe Direct pentru elevii de la Şcoala „Gödri Ferenc”

de Covasna Media | 1168 vizualizări

Echipa Centrului de Informare Europe Direct din cadrul Consiliului Județean Covasna a avut bucuria de a ajuta şi de a dărui la Şcoala Generală „Gödri Ferenc” din Sfântu Gheorghe. Pe 19 decembrie au participat aici la un atelier în cadrul căreia împreună cu copiii claselor I-IV s-au pregătit pentru Crăciun.

Activitatea s-a desfăşurat în paralel în trei scadouri Europe Direct (2)ăli de clasă în care 82 de elevi au realizat ornamente de Crăciun. După două ore de cusut, tăiat, vopsit şi lipit ne-am putut bucura împreună cu copiii de ornamentale realizate, de îngeraşii pufoşi, de globurile colorate şi de brăduţii şi inimioarele confecţionate din pâslă şi dantelă. Bucuria copiilor a fost sporită şi de micile cadouri pe care le-au primit de la reprezentanții centrului Europe Direct.

Obiectele decorative realizate de copii au putut fi admirate şi cumpărate în cadrul Târgului de Crăciun organizat la Şcoala Generală „Gödri Ferenc” în data de 21 decembrie.

Scopul acestei activități a fost de a ajuta copiii să-și descopere talentele și capacitățile prin însușirea unor aptitudini practice contribuind, astfel, la incluziunea lor socială.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.