ACTUALITATE 29 mai 2014

Cabinetele de expertiză medicală se mută într-o nouă locaţie

de Covasna Media | 625 vizualizări

Începând cu data de 2 iunie, cabinetele de expertiză medicală asupra capacităţii de muncă vor funcţiona în noua locaţie, situată la adresa Sf. Gheorghe, str. Grigore Bălan, nr. 1, parter, din clădirea Sindicatelor.

Această clădire este situată la intersecţia dintre strada Ciucului şi strada Grigore Bălan, în apropiere de sediul Casei Judeţene de Pensii Covasna.

Activităţile efectuate la aceste cabinete – identice cu cele efectuate în vechea locaţie, din clădirea policlinicii – sunt următoarele: evaluarea capacităţii de muncă, în vederea stabilirii gradului de invaliditate; revizuiri medicale periodice ale pensionarilor de invaliditate (pensionarii de invaliditate sunt supuşi revizuirii medicale, periodic, în funcţie de afecţiune, la intervale cuprinse între 1 an şi 3 ani, până la împlinirea vârstelor standard de pensionare, la termenele stabilite de medicul expert al asigurărilor sociale); Avizarea concediilor medicale peste 90 zile; Expertizarea medicală a persoanelor fără venituri, conform Legii nr. 416/2001.

Köllő Piroska,

consilier comunicare

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.