ACTUALITATE 17 mai 2016

Burse pentru cei mai buni elevi şi profesori din Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 703 vizualizări

Covalact şi Asociaţia de Tineret „Ecou” iniţiază un program de acordare de burse pentru cei mai merituoşi liceeni şi profesori din Sfântu Gheorghe.

În acest an, cei cinci şefi de promoţie de la cele cinci licee din municipiu vor fi recompensați cu câte 555 de lei, în onoarea vârstei pe care oraşul Sfântu Gheorghe o împlinește în acest an, anunţă coordonatorii programului, printr-un comunicat de presă.

Recompensele nu se opresc aici, pentru că, aflăm tot de la organizatori, începând cu toamna anului 2016, vor fi organizate anual sesiuni pentru tinerii liceeni și profesorii lor, după un program care va fi comunicat ulterior, prin care vor fi acordate 10 burse de câte 1500 de lei.

„Demersul de a sprijini tinerii liceeni din oraş și profesorii lor vine pentru a-i încuraja să performeze mai bine și să ne asigurăm că vor contribui prin activitatea lor, alături de noi, pentru un viitor mai bun. Programul acesta vine să completeze măsurile luate deja la nivelul municipiului, prin instituirea burselor Sfântu Gheorghe pentru elevi și studenți și suntem convinși că va fi de bun augur în comunitatea noastră”, informează Covalact şi Asociaţia de Tineret „Ecou”.

Colaborarea dintre cele două entităţi, Covalact şi „Ecou”, nu este o premieră. Acestea au lucrat împreună şi la a X-a ediţie a uneia dintre cele mai mari competiţii de dezbateri din ţară, organizată la Sfântu Gheorghe, Saint George City of Debate.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.