ACTUALITATE 6 noiembrie 2016

Burse de 3.000 de lei pentru elevii de clasa a XII-a din Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 567 vizualizări

Bursele Sfântu Gheorghe, în valoare de 3.000 de lei fiecare, pot fi accesate de elevii claselor a XII-a cu rezultate deosebite la învățătură și anul acesta, dacă, până în 29 noiembrie, aceștia depun dosarele la Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, în cadrul Compartimentului Relații cu Publicul, Informații și Registratură. Bursa va fi acordată în luna decembrie.

„Începând cu anul 2010, Consiliul Local al municipiului Sfântu Gheorghe anunță în fiecare an acordarea Burselor Sfântu Gheorghe acelor elevi din anii terminali care pe parcursul liceului au obținut rezultate deosebite la învățătură. Prin această bursă semnificativă, în valoare de 3.000 lei, Consiliul Local dorește să încurajeze în continuare elevii claselor a XII-a că merită într-adevăr să învețe, să se dezvolte și să se lupte pentru note în cadrul anilor de studii”, arată autorităţile locale printr-un comunicat de presă.

Informații privind conținutul dosarului, sistemul de notare și desfășurarea alocării bursei sunt disponibile pe site-ul Primăriei Sfântu Gheorghe.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.