ACTUALITATE 15 septembrie 2015

Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi 2015

de Covasna Media | 99 vizualizări

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Covasna organizează, în data de 25 septembrie 2015, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi.

Evenimentul se va desfăşura la nivelul tuturor celor 42 de structure teritoriale şi se adresează atât absolvenţilor, cât şi agenţilor economici care vin în întâmpinarea necesităţilor de ocupare ale tinerilor.

Angajatorii pot beneficia de subvenţii, conform prevederilor Legii 76/2002, dacă oferă absolvenţilor oportunitatea de a ocupa locurile de muncă pe care le au disponibile.

Totodată, reamintim absolvenţilor înregistraţi la agenţiile pentru ocuparea forţei de muncă, că pot beneficia de prime de încadrare, urmare a angajării cu normă întreagă, pe o perioadă mai mare de 12 luni.

Locaţiile de desfăşurare ale bursei din acest an, programul, numărul estimativ al locurilor de muncă oferite de agenţii economici, precum şi alte detalii vor fi publicate în timp util pe site-ul www.anofm.ro şi pe site-ul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Covas­na: www.covasna.anofm.ro .

Pentru detalii suplimentare, persoanele interesate sau agenţii economici pot contacta structura din teritoriu al Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM COVASNA).

Compartimentul Juridic, Relaţii cu Publicul,

Comunicare şi Secretariatul Consiliului Consultativ

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.