ACTUALITATE 24 mai 2016

Buletinele de vot pentru alegerile locale sunt tipărite

de Iulia Drăghici - Taraș | 242 vizualizări

Prefectul Județului Covasna, Sebastian Cucu, a anunțat marți, într-o conferință de presă, că organizarea pentru alegerile locale din 5 iunie merge conform planului și că nu există probleme. Circa 205.000 de buletine de vot au fost tipărite, nu există schimbări majore privind secțiile de votare și nu au fost semnalate probleme de ordine și liniște publică.

„Contractul de prestări servicii pentru tipărirea buletinelor de vot a fost încredinţat. Acestea au fost tipărite, sunt împachetate, sigilate şi puse sub pază. Un exemplar din primul tiraj al buletinelor a fost prezentat Biroului Electoral Judeţean şi nu au fost obiecţiuni. De asemenea, au fost confecţionate şi ştampilele de control ale Birourilor Electorale ale secţiilor de votare. La nivel judeţean avem 214 secţii de votare. Acestea au fost stabilite prin hotărârea Autorităţii Electorale Permanente. Nu sunt schimbări majore”, a declarat Prefectul Sebastian Cucu.

Valoarea totală a costului generat de buletinele de vot este de 75.380 de lei.

Sebastian Cucu a mai precizat că pe site-ul Prefecturii, www.prefecturacv.ro, există o secţiune dedicată special Alegerilor Locale 2016. „Oricine doreşte să se informeze în legătură cu principalele chestiuni poate să acceseze acest domeniu”, a spus prefectul.

 

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.