ACTUALITATE 25 aprilie 2016

Bonnie Tyler, impresionată de numărul mare de oameni care au fost duminică la concert

de Iulia Drăghici - Taraș | 1005 vizualizări

Concertul îndrăgitei artiste Bonnie Tyler, susţinut cu ocazia celei de-a 25-a ediţii a Zilelor Sfântu Gheorghe, a strâns duminică, în Piața Libertății, circa 40 de mii de persoane.

„Nu mi-a venit să cred câţi oameni au venit la concert. A fost fantastic! Am auzit că au fost undeva la 40 de mii de persoane. Toţi au fost alături de noi de la început până la sfârşit. Mi-a plăcut la nebunie faptul că oamenii au cântat alături de noi”, a declarat Bonnie Tyler la conferinţa de presă susţinută cu ocazia încheierii Zilelor Sfântu Gheorghe din acest an. Aceasta a mai precizat: „Nici nu puteam să văd până la ultimele rânduri, aşa de mulţi oameni erau acolo. Sunt sigură că au relaţionat cu muzica mea. Toţi ştiau versurile, chiar şi copiii din primele rânduri”.

Artista britanică a mai spus că a fost de multe ori în România şi că a observat că oamenii din zona judeţului Covasna sunt foarte primitori şi calzi. „În Sfântu Gheorghe am văzut multe clădiri frumoase. Trebuie să spun şi că oamenii sunt foarte drăguţi, cumsecade şi nu spun acest lucru doar aşa. Chiar cred acest lucru! În România am fost de mai multe ori. Obişnuiam să am evenimente multe de Revelion, dar este foarte frig. Cel mai recent la care am fost, a fost un concert în aer liber. Nu o să mai fac concert în aer liber în România de Revelion niciodată. Am îngheţat. Timp de două luni după aceea am fost bolnavă şi a trebuit să îmi anulez mai multe concerte. Prefer să vin în această perioadă a anului”, a concluzionat Bonnie Tyler.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.