ACTUALITATE 18 februarie 2016

Biletele la „ Freak-Show ”, aproape epuizate

de Iulia Drăghici - Taraș | 354 vizualizări

Anunțata prezență a lui Florin Piersic Jr. la Sfântu Gheorghe cu unul dintre cele mai bune spectacole de tip „one-man-show” a pus pe jar publicul covăsnean. În mai puțin de 2 săptămâni, de când au fost puse în vânzare, biletele sunt aproape epuizate. În acest moment, au mai rămas aproximativ 15 bilete pe care le pot achiziționa cei mai norocoși sau mai rapizi dintre spectatori.

„Sinceră să fiu nu mă miră câtuși de puțin faptul că oamenii s-au grăbit să cumpere bilete. Vorbim despre un spectacol pe care nu avem șansa să îl vedem în fiecare zi. Mai mult decât atât, avem de-a face cu un actor recunoscut nu doar pentru talentul său actoricesc, ci și pentru textele sale pline de un umor subtil și de calitate. Este minunat să vezi că sala unui teatru devine dintr-odată neîncăpătoare pentru doritori. Am un mare regret că la Teatrul Andrei Mureșanu nu sunt mai mult de 120 de locuri. Dar, în data de 11 martie, vom avea 120 de persoane norocoase. Și, cum norocul și-l mai face omul și cu mâna lui, pot spune că cele 120 de persoane care au reușit să achiziționeze bilete la Freak Show și-au făcut norocul cu mâna lor când au decis să urmărească Observatorul de Covasna, și chiar să se aboneze, sau să urmărească evenimentele organizate de APC. În chip de consolare îi îndemn pe cei care nu vor mai prinde bilete la acest spectacol să ne urmărească pentru că avem de gând să aducem și alte spectacole la fel de bune în viitor”, a declarat Mirela Cara, organizator al evenimentului.

Preţul întreg al unui bilet este de 50 de lei, însă abonaţii ziarului „Observatorul de Covasna” beneficiază de 50% reducere. Reducerea la jumătate de preţ se acordă şi persoanelor care achiziţionează biletul până în 29 februarie. Vânzarea se face la sediul ziarului Observatorul de Covasna, din Str. Sporturilor, Nr. 8, Bl. 18, Sc. B, Ap. 1.

Evenimentul, organizat de Asociaţia pentru Comunitate și Observatorul de Covasna, în parteneriat cu Teatrul „Andrei Mureşanu”, va avea loc în 11 martie, de la ora 19,30, la Sala Arta a teatrului partener.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.