ACTUALITATE 25 noiembrie 2017

Biletele la cel mai nou şi mai tare show Zurli încep să se epuizeze

de Observatorul de Covasna | 811 vizualizări

Bilete cumpărate de fanii Zurli din 4 județe​

Nu mai încape îndoială, cel mai mare show Zurli de la sfârşitul anului, pentru copiii şi părinţii din centrul ţării, va avea loc pe 3 decembrie, la Sfântu Gheorghe. Peste o mie de pitici, bunici şi părinţi simpatici şi-au asigurat deja prezenţa la spectacol. Evenimentul ce va aduce Gaşca Zurli la Sfântu Gheorghe se bucură, aşa cum era aşteptat, de un interes foarte mare din partea publicului din judeţ şi din împrejurimi, fanii Zurli din Sfântu Gheorghe, Braşov, Miercurea Ciuc, Târgu Secuiesc, dar şi Gheorghieni sau Bacău, achiziţionând bilete prin intermediul platformei on-line covasnamedia.ro.

Biletele VIP aproape de sold-out

Prima categorie care va fi sold-out este cea VIP, pentru care organizatorii spun că a existat cea mai mare cerere. „Experienţa VIP, care asigură cele mai bune locuri în sală, precum şi posibilitatea unei întâlniri cu eroii Zurli pentru fotografii, imediat după spetacol, s-a dovedit a fi foarte populară. Aici, singurele bilete care ar mai putea fi disponibile sunt cele rezervate care nu s-au achitat încă. Aceste bilete vor fi reintroduse în circuit, în lipsa confirmării plăţii, dar ne aşteptăm să fie doar cazuri izolate. Astfel, luni, urmează să confirmăm practic prima categorie de bilete vândute integral”, a declarat Daniel Santa, reprezentantul organizatorilor.

Pentru covăsneni, este primul mare eveniment local la care achiziţia biletelor s-a făcut cu predilecţie on-line. „Este o provocare şi pentru noi, şi pentru oameni, dar cred că uşor, uşor consumatorii din judeţ vor înţelege şi beneficiile ridicate ale acestui sistem. Totodată, vânzarea on-line a oferit posibilitatea de achiziţie a biletelor şi fanilor Zurli din împrejurimi, existând comenzi şi de la distanţă de peste 100 de km”, a adăugat Daniel Santa.

Un show nou şi exploziv, complet diferit de spectacolul caritabil de la începutului anului

Organizatorii au precizat că spectacolul este unul de o cu totul altă factură şi dimensiune faţă de cel caritabil, organizat tot în Sfântu Gheorghe, la început de an. „Vorbim despre cu totul altceva: o scenă uriaşă, ecrane led, tone de echipamente, sonorizare şi lumini de ultimă generaţie, toate acestea alcătuiesc reţeta unui spectacol ce se doreşte a fi de neuitat”, spun organizatorii.

Celebra Gaşcă Zurli va prezenta piese în premieră, pentru Sfântu Gheorghe, dar şi celebrele hit-uri „Am o căsuţă mică”, „Aram zam zam” sau emoţionantul „Cântec pentru Maya”.

Covăsnenii, cei mai norocoşi spectatori din ţară

Ajunsă fenomen naţional, Gaşca Zurli oferă entertainment de calitate pentru părinţi, copii şi bunici. Cum e şi firesc, calitatea se reflectă în preţul biletelor, care pot părea scumpe, la o primă vedere. „În opinia multora, preţul biletelor poate părea mare, însă vorbim nu doar despre un show de calitate incontestabilă şi despre o întâlnire rară cu cele mai îndrăgite personaje de la noi, ci şi de un cadou pe care nu ai prilejul să îl faci copilului tău decât o dată pe an. În plus, biletele de la show-ul programat pentru 3 decembrie la Sfântu Gheorghe sunt cele mai ieftine vândute în ultimii ani în ţară la un supershow Zurli. Este o ocazie de care toţi părinţii ar trebui să profite fără ezitare”, au punctat organizartorii.

Biletele disponibile la sediul „Observatorului de Covasna” până pe 29 noiembrie şi on-line până pe 2 decembrie

Pentru toţi cei care încă nu au reuşit să îşi achiziţioneze bilete, acestea mai sunt disponibile până pe 29 noiembrie la sediul „Observatorului de Covasna”, din Piaţa Gábor Áron nr. 2, iar în seara de 29 noiembrie ele vor fi comercializate şi la evenimentul Acoustic Gala powered by Enel, de la Teatrul Tamási Áron.

On-line, biletele se vor putea achiziţiona până pe 2 decembrie, inclusiv, de pe site-ul covasnamedia.ro/magazinonline. În cazul puţin probabil în care evenimentul nu va fi sold-out, pe data de 3 decembrie, cei care nu au reuşit în prealabil îşi vor putea asigura accesul direct la locul spectacolului: Sepsi Arena din Sfântu Gheorghe. Aşadar, încă puteţi să le oferiţi copiilor sau nepoţilor dumneavoastră cel mai frumos cadou anticipat de Moş Nicolae, care să fie mai mult decât o jucărie rătăcită printre zecile, poate chiar sutele de jucării care zac aruncate prin cutii, rămase închise cu lunile. Gaşca Zurli nu oferă doar distracţie, ci şi multă, multă bucurie şi emoţie, ceea ce merită trăit măcar o dată în viaţă de întreaga familie.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.