ACTUALITATE 23 august 2018

Biciclete și ținute vintage, în paradă din Sfântu Gheorghe la Dalnic

de Iulia Drăghici - Taraș | 985 vizualizări

Evenimentul „The Sepsi Dash” este organizat în premieră în județul Covasna

Pasionații de biciclete și ținute de epocă din județul Covasna au parte sâmbătă, 25 august, de un eveniment care îi va „unge” la suflet. Prima ediție „The Sepsi Dash”, o acțiune organizată în premieră în județul Covasna, îi provoacă pe deținătorii de biciclete să îmbrace cea mai frumoasă ținută vintage pe care o dețin și să ia parte la defilarea desfășurată pe traseul Sfântu Gheorghe  - Dalnic. Plecarea are loc din parcul central al reședinței de județ, de la ora 14:00 și se încheie la Conacul Gaál din Dalnic.

La destinație, participanții vor fi întâmpinați de diferite programe și o ambianță elegantă, în atmosfera unui concert de jazz. Nu toți participanții sunt obligați să ia parte la parada ciclistă, ci pot doar să se prezinte de la ora 17:00 la Conacul amintit din Dalnic.  

„Așteptăm toți iubitorii bicicletelor (un pic mai) vechi și ai stilului vintage. Deși defilarea împreună până la Conacul Gaál din Dalnic este momentul principal al evenimentului, toți cei care vor să petreacă o după-masă elegantă în minunata ambianță a conacului și să se bucure de un concert de jazz marca Lady and the Tramps, bufet suedez, cocktailuri powered by wunderBar, o petrecere exclusiv de pe vinyl și multe alte surprize, sunt bineveniți! Singura condiție este o ținută creativă, un pic mai vintage”, a declarat pentru Observatorul de Covasna, organizatorul evenimentului, fondatorul VintageVelo Neumarkt, Gábor Ugron.

Deținătorii celor mai creative și vintage ținute vor fi premiați în cadrul evenimentului.

The Sepsi Dash este primul eveniment al organizației mureșene VintageVelo Neumarkt în afara județului Mureș.

„Doream deja de un timp să ducem brandul nostru la un nivel transilvănean, iar ideea concretă s-a născut când prietenii noștri din Sfântu Gheorghe, băieții de la Vocalcycle au luat parte la evenimentul nostru de anul trecut. Atunci am pus bazele acestui eveniment, iar organizarea am făcut-o împreună”, ne-a mai spus Gábor Ugron.

Înscrierea prealabilă, obligatorie

Organizatorii subliniază pe pagina de Facebook a evenimentului că înscrierea prealabilă este extrem de importantă, dar și că locurile sunt limitate. Înscrierea se realizează prin apăsarea butonului de „Going” la evenimentul creat prin Facebook, dar și prin completarea formularului de la adresa: https://goo.gl/mSn4cd.

Vintage și caritabil

De asemenea, evenimentul are și o componentă caritabilă, prin organizarea unei tombole. Banii pe bilete, în valoare de 5 lei bucata, vor fi donați. La tombolă vor putea fi câștigate accesorii necesare cicliștilor.  

Accesul la eveniment se face în baza unei taxe de 30 de lei, prin care vor fi acoperite cheltuielile de mâncare, băutură și transport pentru cei care nu au biciclete.

Fondată la Târgu Mureș, VintageVelo Neumarkt organizează evenimente asemănătoare încă din anul 2014. Pe lângă promovarea faptului că stilul și deplasarea pe 2 roți se pot combina excelent, evenimentele grupării au întotdeauna un aspect cultural (concerte live de calitate; muzică de cameră, jazz etc.), respectiv un aspect caritabil (tombola pentru un scop caritabil, baluri de caritate etc.).

Mai multe informații despre The Sepsi Dash pot fi obținute prin intermediul paginii de eveniment: https://www.facebook.com/events/308722419862698/.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.