ACTUALITATE 18 martie 2019

Bătut și tâlhărit în centrul municipiului Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 1115 vizualizări

Bănuiți de faptă sunt doi tineri; polițiștii i-au reținut la scurt timp 

Luni dimineață, în jurul orei 5:00, un bărbat de 40 de ani a sesizat că ar fi fost victima unei infracțiuni în zona centrală a municipiului Sfântu Gheorghe.

La fața locului s-a deplasat un echipaj, iar din primele verificări s-a stabilit că victima a fost acostată de către două persoane necunoscute care, prin acte de violență, i-au sustras portofelul în care avea, pe lângă documente de identitate, suma de 50 de coroane norvegiene.

În scurt timp, pe baza semnalmentelor comunicate de victimă, polițiștii i-au identificat pe făptași în persoana a doi tineri de 23 și 27 de ani, asupra lor fiind găsit și portofelul sustras. Cei doi au fost condus la sediu pentru audieri, iar față de aceștia polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările în acest caz sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, urmând să fie propusă o soluție legală prin unitatea de parchet competentă.

Oamenii legii îi sfătuiesc pe cetățeni ca, în cazul în care sunt victime ale unor fapte ilegale, să sesizeze poliția, în cel mai scurt timp, prin numărul unic de urgență 112. Cu cât sesizarea ajunge mai repede la polițiști, cu atât sporesc și șansele ca făptașii să fie identificați cu operativitate. De asemenea, este important ca, în situații precum cea de față, să rețineți cât mai multe date despre făptuitori, semnalmente, în ce direcție au plecat etc, aceste informații fiind extrem de utile pentru polițiști în depistarea celor în cauză.

COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE

Agent principal de poliție

TOLVAJ-MARIN NICOLETA

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.