ACTUALITATE 7 februarie 2018

Bătrânica rătăcită în Țufalău a fost identificată

de Iulia Drăghici - Taraș | 1732 vizualizări

Femeia este din județul Harghita

Apelul poliției covăsnene de identificare a femeii care rătăcea în fața unei case din Țufalău a dat rezultate. Aceasta a fost recunoscută și s-a dovedit că este originară din județul Harghita. 

„Vă informăm că a fost identificată bătrâna depistată duminică pe raza localității Țufalău. Femeia, de 83 de ani, este din județul Harghita. Polițiștii fac demersuri pentru a se asigura că aceasta va ajunge în siguranță acasă.

Le mulțumim tuturor cetățenilor care s-au mobilizat și au contribuit semnificativ la identificarea persoanei”, transmite IPJ Covasna.

Polițiștii covăsneni au solicitat marți  sprijinul cetățenilor pentru identificarea unei persoane depistate pe raza localității Țufalău.

Un apel prin 112 anunța duminică faptul că, în fața unei locuințe din Țufalău, se află o persoană necunoscută de sex feminin. La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție pentru verificări, fiind depistată o femeie căreia nu i-a putut fi stabilită identitatea. Aceasta a fost între timp adăpostită într-un  centru aparținând DGASPC Covasna. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.