ACTUALITATE 4 august 2016

Bătaie cu apă şi proiecţie de film la Întorsura Buzăului

de Iulia Drăghici - Taraș | 291 vizualizări

Tinerii din asociația întorsureană „Be Free” organizează în 6 şi 7 august evenimentul „Break Free Weekend” în zona Camping, cu bătaie cu apă şi proiecţie de film. Din echipa organizatorică fac parte circa 12 voluntari din zona Întorsurii Buzăului.

„«Break Free Weekend» e despre voie bună, relaxare și distracție. Vremea se anunță cu temperaturi de 25 de grade, așa că ce ar fi dacă am sfida căldura și ne-am răcori puțin?”, transmit tinerii pe Facebook.

Sâmbătă, 6 august, grupul de tineri întorsureni îi aşteptă pe cei dornici de distracţie ca în copilărie la un eveniment răcoritor de bătaie cu apă. „Ia cu tine pe mama, tata, bunicul și bunica, dacă ai și animalul de companie, multă voie bună, o sticlă de apa și hai la bătaie! Te încurajăm să îţi aduci şi tu extra-muniţie: pungi, baloane, puşti şi pistoale cu apa, orice te face să te simţi ca un copil!”, notează Asociaţia Be Free.

Cât despre evenimentul de duminică, 7 august, care începe la ora 21, organizatorii ne îndeamnă: „Cu siguranță meriți o seară relaxantă alături de oameni frumoși după o săptămână mai mult sau mai puțin obositoare, după un party de sâmbătă seara sau după prea mult lenevit de duminică. Grupul de Tineri Be Free te invită să te bucuri în aer liber de un film bun cu oameni faini. Ia cu tine un izopren, pături, scaunul de acasă, hamac de ai. Ai prins ideea, ceva pe ce să stați cât mai confortabil. Ia cu tine şi ceva de băut, în caz că ți se face sete, dar hai să ne relaxăm fără băuturi alcoolice, putem lăsa asta pentru celelalte zile ale săptămânii. Dacă faci pasul și ieși puțin din zona ta de confort, vei descoperi că pe lângă bătaia cu apă te vom întâmpina cu o activitate ce se anunţă pe puțin plină de distracție”.

Evenimentele Asociaţiei de tineri din Întorsura Buzăului nu sunt doar activităţi, ci atmosferă, oameni calzi, prietenoşi şi distracţie cu stil, ne-a spus unul dintre coordonatorii evenimentului, Mălina Barbu, care a mai precizat: „Ideile ne-au venit în momentul în care am întrebat oamenii ce ar dori să facă într-o zi de weekend. Am vrut ceva amuzant, care să îi facă pe oameni să iasă din casă. Cred că cel mai bun lucru pe care noi îl putem face este faptul că împreună punem ideile cap la cap şi mereu ne alegem cu lucruri care rămân întipărite”.

Asociaţia Be Free, organizația nonprofit și non-guvernamentală ce încurajează participarea activă a tinerilor în societate, a fost înfiinţată anul acesta. Printre activităţile organizate de membrii asociaţiei se numără evenimente caritabile, târg de carte, workshopuri şi drumeţii.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.