ACTUALITATE 12 martie 2018

Bărcănean arestat pentru violență domestică și furt

de Iulia Drăghici - Taraș | 4017 vizualizări

Concubina și cei doi copii minori au fost cazați la un centru familial al DGASPC

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Barcani au fost sesizați, la data de 8 martie, despre faptul că, pe fondul consumului de alcool, între doi concubini din comună s-a iscat un conflict, o femeie de 38 de ani fiind agresată de către partenerul său.

La fața locului s-a deplasat în cel mai scurt timp un echipaj, polițiștii intervenind pentru aplanarea scandalului, iar presupusul agresor a fost identificat în persoana unui bărbat de 31 de ani. Polițiștii au luat măsuri în vederea informării DGASPC cu privire la situația semnalată, iar victima împreună cu cei doi copii minori au fost cazați la un centru familial aparținând instituției menționate.

Bărbatul în cauză nu este la prima abatere de acest gen și, mai mult decât atât, acesta este bănuit și de săvârșirea a trei furturi pe raza comunei Barcani. În urma activităților desfășurate, prejudiciul în cele trei cauze de furt, estimat la peste 3.000 de lei, a fost recuperat și predat persoanelor păgubite.

Față de bărbatul de 31 de ani polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore, iar ulterior, în urma prezentării instanței de judecată și administrării probatoriului în cauză, pe numele acestuia a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Covasna, iar cercetările sunt continuate de polițiști.

COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE AL IPJ COVASNA

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.