ACTUALITATE 15 iulie 2019

Bărbatul fără brațe și picioare, Nick Vujicic, în conferință la Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 3688 vizualizări

Evenimentul va avea loc la Arena Sepsi 

Instructorul motivațional cunoscut în toată lumea drept „bărbatul fără brațe și picioare”, australianul Nick Vujicic, va susține în 24 octombrie o conferință la Arena Sepsi din Sfântu Gheorghe. 

Nick Vujicic, un predicator internațional, conferențiar și instructor motivațional, devenit cunoscut ca fiind  „bărbatul fără brațe și picioare”, vizitează Transilvania în octombrie!

În multele sale prelegeri și conferințe internaționale, Nick abordează cu seninătate subiecte precum handicapul, speranța și credința creștină pe care le îmbină atât de bine încât, nu doar vorbele, cât și viața și cariera sa sunt o mare încurajare pentru cei care au ocazia să-l vadă și să-l asculte.

Discursurile sale au relevanță și se adresează atât elevilor, studenților, cât și adulților”, sunt informațiile publicate pe pagina de Facebook a evenimentului. 

Biletele vor fi scoase la vânzare în curând, spun organizatorii evenimentului. 

Potrivit acestora, Nick Vujicic va ajunge la Sfântu Gheorghe la doar o zi după ce va susține o conferință similară la BT Arena din Cluj – Napoca. 

Evenimentul este adus la Sfântu Gheorghe prin intermediul mai multor organizații creștine din Ungaria și România, printre care „Ez az a nap!” și „IKE”. 

Nick Vujicic este urmărit pe Facebook de peste 9 milioane de oameni. Australianul s-a născut cu Tetra-amelia, o afecțiune rară caracterizată prin absența tuturor celor patru membre. În ciuda acestui lucru, bărbatul în vârstă de 36 de ani nu doar că are o familie frumoasă, ci și o carieră internațională de succes. Vujicic a participat la o mulțime de emisiuni de televiziune și este, totodată, autorul a zeci de cărți (printre care „Viața fără limite”, „De neoprit”, „Dragoste fără limite” și altele), prin care inspiră milioane de oameni din întreaga lume. 

Sursa foto: www.autoritar.ro

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.