ACTUALITATE 24 aprilie 2021

Bărbat urcat pe un bloc din Ciucului, coborât printr-o intervenție a autorităților

de Iulia Drăghici - Taraș | 1670 vizualizări

Un bărbat care s-a urcat pe acoperișul unui bloc din cartierul Ciucului din Sfântu Gheorghe a pus iar pe jar autoritățile. Inițial acesta nu a fost cooperant și refuzat să coboare, însă, ulterior, negociatorii de la poliție l-au convins să renunțe la vreun gest necugetat. În cele din urmă, bărbatul a fost dus la spital.

La data de 24.04.2021, în jurul orei 11.00 polițiștii au fost sesizați despre faptul că pe acoperișul unui  bloc de imobile din Cartierul Ciucului din municipiul Sfântu Gheorghe se află un bărbat care refuză să coboare.

La fața locului s-au deplasat echipaje din cadrul I.P.J. Covasna, I.S.U Covasna, I.J.J. Covasna și Poliția Locală Sfântu Gheorghe.

Zona a fost delimitată și au fost desfășurate imediat negocieri cu bărbatul în cauză care inițial nu era cooperant.

Doi negociatori din cadrul I.P.J. Covasna au discutat cu bărbatul și l-au convins să coboare.

Acesta a fost asistat medical și ulterior transportat la o unitate medicală pentru evaluare și tratament de specialitate inclusiv psihiatric”, arată IPJ Covasna.

Un caz similar s-a petrecut la începutul lunii aprilie. Și atunci bărbatul, care a coborât de pe bloc la solicitarea pompierilor, a fost dus la spital. Potrivit polițiștilor, este vorba despre aceeași persoană. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.