ACTUALITATE 15 februarie 2022

Bărbat reținut pentru furt și tentativă de furt, la Baraolt

de Iulia Drăghici - Taraș | 2213 vizualizări

Un bărbat în vârstă de 54 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, fiind bănuit că este autorul unui furt dintr-un magazin petrecut în decembrie, în satul Căpeni din Baraolt. Acesta ar fi pătruns tot atunci și într-o mașină parcată, din care nu a luat nimic, pentru că nu ar fi avut ce. 

Polițiștii desfășoară cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și tentativă la furt calificat.

La data de 16.12.2021, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Baraolt au fost sesizați cu privire la faptul că în noaptea de 15 - 16.12.2021, persoane necunoscute au pătruns prin efracție în incinta unui magazin din localitatea Căpeni, de unde au sustras bani și produse.

Totodată polițiștii au constatat că înainte de a pătrunde în magazin, persoana în cauză a deschis portiera unei mașini parcate, a pătruns în interior, dar nu a sustras bunuri sau valori, pentru că proprietarul nu a lăsat în autoturism bunuri sau valori. 

La data de 11.02.2022, polițiștii au identificat un bărbat de 54 de ani bănuit de săvârșirea faptelor. Bărbatul a fost condus la sediul Poliției Orașului Baraolt pentru audieri, iar față de acesta s-a dispus măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore”, se arată în comunicatul de presă trimis luni de IPJ Covasna. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.