ACTUALITATE 2 iulie 2021

Bărbat reținut de polițiștii din Zagon pentru că a încălcat ordinul de protecție

de Iulia Drăghici - Taraș | 3327 vizualizări

Un bărbat a fost reținut de polițiștii covăsneni pentru 24 de ore după ce a încălcat măsurile prevăzute de ordinul de protecție emis pe numele său. Potrivit oamenilor legii, acesta s-ar fi apropiat la o distanță mai mică de 50 de metri domiciliul soției sale, deși, conform ordinului de protecție, nu avea acest drept.

În data de 01.07.2021, ora 10:00, lucrătorii Postului de Poliție Zagon au fost sesizați de către o persoana de sex feminin despre faptul că soțul acesteia a încălcat măsurile prevăzute în ordinul de protecție emis împotriva sa. Astfel, în data de 30.06.2021, bărbatul împotriva căruia s-a emis ordin de protecție pe o perioadă de 6 luni, nu a respectat măsurile dispuse, prin aceea că s-a apropiat de persoana vătămată și de domiciliul ei, la o distanță mai mică de 50 metri, cu scopul de a intra în contact cu victima, ceea ce îi era interzis prin acest ordin.

Față de acesta a fost luată măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore, începând cu data de 01.07.2021, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Covasna.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracţiunii de încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a oricăreia dintre măsurile prevăzute în ordinul de protecție, faptă prev. și ped. de art. 47, alin. 1 din Legea nr. 217/2003 Republicată”, transmite IPJ Covasna, printr-un comunicat de presă. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.