ACTUALITATE 31 octombrie 2018

Bărbat mort, după ce a fost agresat pe stradă, în Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 4037 vizualizări

Presupusul agresor riscă până la 12 ani de închisoare

Un bărbat în vârstă de 51 de ani a fost agresat vineri în plină stradă, în zona Gării din Sfântu Gheorghe. Ulterior, acesta a decedat la spital. Deocamdată nu au fost luate măsuri împotriva presupusului agresor, potrivit procurorilor care cercetează cazul.

Vineri am fost sesizați despre faptul că o persoană ar fi fost agresată pe stradă, în zona cartierului Gării. Aceasta a fost transportată la spital. E vorba despre un bărbat de 51 de ani. A fost identificat și presupusul agresor, un bărbat de 37 de ani. Am înțeles că victima ar fi decedat ulterior, în spital. La acest moment, cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Covasna, întrucât încadrarea juridică s-a schimbat în loviri cauzatoare de moarte din lovire sau alte violențe, iar cercetările se desfășoară sub stricta coordonare a unui procuror”, a declarat, pentru Observatorul de Covasna, purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, Nicoleta Tolvaj-Marin.

Ancheta este în desfășurare, spun procurorii.   

„Până în prezent nu au fost luate măsuri preventive în cauză. În situația în care va fi cercetat și găsit vinovat, (n.red. presupusul agresor) riscă între 6 și 12 ani de închisoare”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Covasna, Simona Ștefăniu.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.