ACTUALITATE 19 mai 2018

Bărbat din Micfalău arestat în trafic de polițiștii covăsneni

de Iulia Drăghici - Taraș | 1163 vizualizări

Cel vizat nu avea permis de conducere, iar mașina la volanul căreia a fost prins mai avea și numere false de înmatriculare

Un bărbat în vârstă de 38 de ani din Micfalău a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii din Sfântu Gheorghe pentru că a fost depistat în trafic la volanul unui autoturism fără a fi posesorul unui permis de conducere. Mai mult, numărul de înmatriculare al mașinii pe care acesta o conducea figura în bazele de date ca fiind atribuit unui alt autovehicul.

„Joi seară, în jurul orei 20:30, polițiștii din Sfântu Gheorghe aflați în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu au depistat un bărbat de 38 de ani din Micfalău care conducea un autoturism pe raza municipiului. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că acesta nu avea permis de conducere pentru nicio categorie, iar numărul de înmatriculare al mașinii figura în bazele de date ca fiind atribuit unui alt autovehicul”, arată un comunicat de presă al IPJ Covasna, care notează că față de bărbat s-a dispus măsura reținerii preventive pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducerea unui autoturism cu număr fals de înmatriculare, mai informează oamenii legii. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.