ACTUALITATE 27 decembrie 2017

Bărbat din Întorsura Buzăului tâlhărit în Ajun de Crăciun în plină stradă

de Iulia Drăghici - Taraș | 1526 vizualizări

Făptașii, doi tineri, au fost identificați repede de polițiști

O persoană din Întorsura Buzăului i-a alertat pe polițiștii din Întorsura Buzăului, în dimineața zilei de 24 decembrie 2017, în jurul orei 04:10, despre o tâlhărie petrecută în plină stradă. 

„Oamenii legii au demarat imediat verificările pentru a stabili toate circumstanțele comiterii faptei. Astfel s-a stabilit că victima, un bărbat de 37 de ani, a consumat băuturi alcoolice la un local din oraș împreună cu trei cunoștințe, iar în jurul orei 04:00 au plecat către casă. Pe drum, doi dintre amicii de pahar l-au agresat pe bărbat și i-au sustras portofelul și telefonul mobil.

În urma investigațiilor polițiștii i-au identificat rapid pe făptași, fiind recuperat și prejudiciul – 400 lei și un telefon mobil. Cele două persoane bănuite de comiterea faptei, doi tineri de 18 și, respectiv, 16 ani, au fost prezentați instanței care a emis mandate de arestare preventivă pe numele lor, aceștia fiind introduși în arestul I.P.J. Covasna.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie în formă calificată”, arată un comunicat de presă al IPJ Covasna.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.