ACTUALITATE 22 februarie 2021

Bărbat din Dâmbovița, care trebuia să fie în carantină, depistat, fără mască, în orașul Covasna

de Iulia Drăghici - Taraș | 4771 vizualizări

A fost amendat cu 2.000 de lei și băgat în carantină încă 14 zile

Un bărbat în vârstă de 53 de ani, originar din Dâmbovița, a fost depistat luni de polițiști în orașul Covasna, deși trebuia să fie în carantină la domiciliu. Acesta a fost legitimat de oamenii legii pentru că nu purta mască, deși era în spațiul public (în zona pieței agroalimentare). Pentru că nu avea actele la el, omul a fost condus la secție.  

La data de 22 februarie 2021, în jurul orei 15:00 polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Covasna, au identificat, în zona pieței agroalimentare din orașul Covasna, un bărbat străin de localitate care nu purta mască de protecție în spațiul public.

Cu ocazia depistării, polițiștii au constatat că persoana în cauză nu avea asupra sa niciun act de identitate, motiv pentru care a fost condusă la sediul poliției în vederea stabilirii identității.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit identitatea bărbatului de 53 de ani, din județul Dâmbovița, constatând totodată că față de acesta era dispusă măsura carantinării la domiciliu până la data de 25.02.2021”, se arată într-un comunicat transmis luni seara de IPJ Covasna.

Aceeași sursă informează că „bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 2.000 de lei pentru nerespectarea obligației de a purta mască de protecție în spațiul public și pentru nerespectarea măsurii carantinării la adresa de domiciliu.

De asemenea bărbatul a fost introdus într-un centru de carantină instituționalizată pentru o perioadă de 14 zile”.

Incidența COVID era 1,45 la mia de locuitori în orașul Covasna, potrivit datelor de luni, cu 16 cazuri pozitive depistate în ultimele 14 zile. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.