ACTUALITATE 18 martie 2019

Bărbat din Belin dat dispărut

de Iulia Drăghici - Taraș | 2035 vizualizări

Polițiștii și pompierii covăsneni desfășoară activități în vederea identificării unui bărbat din Belin a cărui dispariție a fost semnalată săptămâna trecută.

Aștelean Daniel, în vârstă de 51 de ani din comuna Belin, a plecat de la domiciliu în data de 12 martie a.c. și nu a mai revenit până în prezent, familia sesizând dispariția acestuia. Polițiștii au demarat în cel mai scurt timp verificările în acest caz și solicită cetățenilor care dețin informații ce pot conduce la găsirea bărbatului, să apeleze numărul de urgență 112.

Semnalmente: persoana căutată are 1,80 m înălțime, circa 80 kg, constituţie slabă, început de calviție și poartă mustață. La data dispariției purta o geacă din fâș de culoare neagră, pantaloni de culoare albastru închis, căciulă de culoare neagră, cizme de culoare verde și avea asupra sa un rucsac de culoare gri-negru în care avea ustensile de pescuit.

La misiunea de căutare participă în sprijin și pompierii de la ISU Covasna, cu două autospeciale, printre care și una dotată cu barcă, pentru căutarea pe lacurile din zona Belin. 

Sursa: IPJ Covasna. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.