ACTUALITATE 23 februarie 2022

Bărbat din Bacău, văzut ultima dată în Lemnia, căutat de familie și autorități

de Iulia Drăghici - Taraș | 3298 vizualizări

Un bărbat în vârstă de 42 de ani din județul Bacău este căutat de familie și autorități după ce de mai bine de o săptămână este de negăsit. Ultima dată a fost văzut în localitatea covăsneană Lemnia. Cazul a fost înregistrat la IPJ Bacău în 16 februarie.

Conform informațiilor furnizate redacției noastre de inspectorul de poliție Măriuca Amariei de la IPJ Bacău, Horvat Marinel a plecat din satul Coman, comuna Sănduleni, județul Bacău, la fratele său din Lemnia, la muncă.

Atât polițiștii, cât și membri ai familiei au precizat că de mai bine de o săptămână a plecat însă de aici, spunându-le apropiaților că merge să se întâlnească „cu niște prieteni”, o expresie pe care o folosea des, însă nu a mai ajuns la locuința sa din Bacău. Ulterior, familia a anunțat dispariția acestuia.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, inspectorul de poliție Radu Stroe, a declarat pentru Observatorul de Covasna că și polițiștii covăsneni au făcut cercetări în acest caz, dar și că până la momentul de față persoana respectivă nu au fost identificată pe raza județului Covasna.

Totodată, acesta a subliniat că acest caz este coordonat de IPJ Bacău, unde se derulează în continuare cercetări și verificări, în speranța că bărbatul va fi găsit teafăr. 

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea persoanei în cauză sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.