ACTUALITATE 30 noiembrie 2017

Bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, identificat rapid de polițiști

de Covasna Media | 1307 vizualizări

Marți, 28 noiembrie 2017, în jurul orei 18:00, polițiștii au fost sesizați printr-un apel prin numărul unic de urgență 112, despre faptul că o persoană ar fi fost victima unei tâlhării, pe raza municipiului Sfântu Gheorghe.

Un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului, în cel mai scurt timp, pentru verificări. Victima a fost identificată în persoana unui bărbat de 43 de ani, din satul aparținător Coșeni, care le-a relatat polițiștilor faptul că, în timp ce se afla în fața unui bar din zona centrală, persoane necunoscute l-au deposedat prin acte de violență, de suma de 600 de lei.

S-a constituit o echipă de cercetare, iar în urma investigațiilor efectuate, în aproximativ două ore de la sesizare, a fost identificat un tânăr de 19 ani, bănuit de comiterea acestei fapte. Față de acesta s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de miercuri să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

De asemenea, polițiștii au identificat alte trei persoane care l-ar fi ajutat pe tânărul de 19 ani să comită fapta, iar cercetările sunt continuate pentru a se stabili cu exactitate participația fiecăruia la săvârșirea infracțiunii, iar în funcție de aceasta se vor dispune și măsurile legale care se impun.

Infracțiune rutieră

La data de 28 noiembrie 2017, polițiștii au oprit, pe raza comunei Brateș, un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 33 ani. În urma verificărilor efectuate, oamenii legii au constatat că autovehiculul figurează ca fiind radiat din circulație.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul neînmatriculat.

COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE

Agent principal de poliție

Tolvaj- Marin Nicoleta

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.