ACTUALITATE 22 februarie 2019

Autoutilitară de la CJ pentru ISU Covasna

de Iulia Drăghici - Taraș | 675 vizualizări

Microbuzul a costat aproximativ 160.000 de lei

Consiliul Județean (CJ) Covasna a achiziționat o autoutilitară de intervenții pentru situații de urgență, marca Citroën Jumper, în valoare de aproape 160.000 de lei, pe care o va preda Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „Mihai Viteazul” al Județului Covasna.

Proiectul privind darea în administrarea Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Mihai Viteazul” al județului Covasna a bunului mobil aflat în domeniul privat al județului Covasna a fost aprobat miercuri, 20 februarie, în unanimitate în plenul Consiliului Județean.

Autoutilitara se dă în administrarea ISU Covasna cu titlu gratuit, „în vederea prevenirii și reducerii efectelor negative ale situațiilor de urgență sau ale dezastrelor pe teritoriul județului Covasna”, arată proiectului  aprobat.

Anul acesta ISU Covasna ar urma să mai primească, potrivit IGSU, o nouă autospecială de stingere a incendiilor, care va putea fi utilizată în special la focurile de pădure, dar și un punct de comandă mobil și noi echipamente de protecție.

În decembrie 2018, în dotarea ISU Covasna au mai intrat, din diverse surse de finanțare, două ambulanțe SMURD - tip B2 4x4 și o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime (autoscară).

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.