ACTUALITATE 15 februarie 2019

Autoturisme sparte în Vâlcele

de Iulia Drăghici - Taraș | 816 vizualizări

Prejudiciul se ridică la 3.500 de lei

Un tânăr în vârstă de 16 ani din Araci este cercetat de polițiști pentru furt calificat și distrugere. Acesta a fost identificat ca fiind autorul spargerii mai multor mașini aflate în fața unui imobil din localitatea Vâlcele. 

„În data de 13.02.2019, polițiștii din comuna Vâlcele au fost sesizați de către o persoană din localitate despre faptul că persoane necunoscute au distrus geamurile a 4 autoturisme parcate în dreptul imobilului în care locuiește.

Din primele verificări s-a constatat că cele sesizate se confirmă, la fața locului fiind examinate 4 autovehicule care aveau geamurile sparte, portierele forțate și interioarele răvășite, prejudiciul total ridicându-se la valoarea de 3.500 lei.

În urma cercetărilor efectuate pe raza comunei, s-a reușit identificarea autorului, acesta fiind un minor în vârstă de 16 ani din Araci.

Față de persoana în cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, faptă prevăzută și pedepsită de art. 228 și art. 229, alin.1, lit. b, d și distrugerea, faptă prevăzută și pedepsită de art. 253, alin.1, Cod Penal”, arată un comunicat de presă al IPJ Covasna.

Foto arhivă

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.