ACTUALITATE 24 octombrie 2018

Autospeciale noi, în dotarea IPJ Covasna

de Iulia Drăghici - Taraș | 1448 vizualizări

Pentru îmbunătățirea modului în care polițiștii răspund la solicitările cetățenilor și pentru creșterea gradului de siguranță a polițiștilor la intervenții, în dotarea Poliției Române vor intra, până la finalul anului, aproximativ 1.600 de mijloace de intervenție (autospeciale și motociclete). 

Luni, în dotarea Inspectoratului de Poliție Județean Covasna au intrat 10 noi autospeciale, care vor fi repartizate structurilor de ordine publică din mediul rural și celor de poliție rutieră, acestea urmând a fi utilizate în executarea misiunilor specifice de intervenție la evenimente și patrulare.

Către structuri similare din cadrul inspectoratului au ajuns și cele șase autospeciale primite în dotare în luna iunie. Mijloacele de intervenție sunt achiziționate din fonduri provenite de la bugetul de stat și din veniturile proprii realizate de activitatea D.R.P.C.I.V.

Creşterea capacităţii de absorbţie a fondurilor europene, prin identificarea si accesarea unor linii de finanțare, constituie un obiectiv prioritar al Poliției Române și implicit al Inspectoratului de Poliție Județean Covasna. Astfel, la nivelul instituției a fost constituit un portofoliu de idei de proiecte, urmând ca, după identificarea unor linii de finanțare adecvate, să fie accesate fonduri pentru punerea acestora în practică. Prin implementarea unor proiecte de acest gen se urmărește creșterea gradului de siguranță publică, prin utilizarea unor mijloace moderne de intervenție și cercetare, astfel încât serviciul polițienesc oferit să se ridice la așteptările cetățenilor.

COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE

Agent principal de poliție

TOLVAJ-MARIN NICOLETA

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.