ACTUALITATE 17 decembrie 2018

Autorul distrugerii roții de la bicicleta tandem din Piața Centrală, identificat

de Iulia Drăghici - Taraș | 1065 vizualizări

Acesta a recunoscut fapta și le-a spus polițiștilor că a distrus roata cu un ciob de sticlă 

Un tânăr în vârstă de 14 ani din Sfântu Gheorghe a fost identificat de polițiștii din reședința de județ ca fiind autorul faptei de distrugere a roții bicicletei tandem din Piața Centrală.

La data de 12 decembrie a.c., Poliția Municipiului Sfântu Gheorghe a fost sesizată de către Primăria orașului, despre faptul că în noaptea de 9 spre 10 decembrie, persoane necunoscute ar fi distrus prin înțepare cauciucul unei roți de la bicicleta de tip tandem, amplasată în Piaţa Libertăţii din municipiu.

Polițiștii au demarat verificările în acest caz, iar în urma investigațiilor efectuate a fost identificat un tânăr în vârstă de 14 ani, din Sfântu Gheorghe, bănuit de comiterea acestei fapte.

Prejudiciul reclamat este estimat la 70 de lei, iar polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, urmând ca la finalizarea verificărilor să fie dată o soluție legală prin unitatea de parchet competentă”, arată un comunicat de presă transmis luni de IPJ Covasna.

Minorul le-a declarat polițiștilor ca a tăiat cauciucul cu un ciob de sticlă și că ar fi comis fapta din teribilism.

Întâmplarea, care a avut loc în 10 decembrie a.c., a fost condamnată cu fermitate de Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, care a și sesizat fapta.

Ca urmare a acestui act de distrugere, Poliţia Locală a modificat orientarea camerelor de supraveghere pentru a avea o imagine mai detaliată şi mai strictă a bunurilor amplasate în această perioadă în Piaţa Centrală. Dorim să atragem din nou atenţia că Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe condamnă şi nu va permite ca astfel de acţiuni să aibă loc, sesizând de fiecare dată autorităţile competente pentru a lua măsurile care se impun conform legislaţiei în vigoare”, arată un comunicat de presă transmis de Primăria Sfântu Gheorghe săptămâna trecută.

Bicicleta tandem a fost amplasată în Piața Centrală cu ocazia evenimentelor şi programelor de Sărbători, alături de un geodom şi de mai multe scaune hexagonale.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.