ACTUALITATE 24 martie 2020

Autoritățile din Târgu Secuiesc interzic comerțul cu produse agricole pe marginea DN11

de Iulia Drăghici - Taraș | 1794 vizualizări

Măsura este valabilă în perioada stării de urgență 

Comitetul Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Târgu Secuiesc a adoptat luni o nouă serie de măsuri pentru limitarea răspândirii noului coronavirus la nivelul municipiului. Printre acestea se găsește și interzicerea comerțului cu produse agricole pe marginea DN11. 

Seria de noi măsuri anunțată luni vizează cinci aspecte: parcurile de joacă, ceremoniile de cununie, prezența la Primărie, persoanele vulnerabile și interzicerea comerțul ambulant cu produse agricole pe marginea drumului. 

În ceea ce privește parcurile, de luni de la ora 14:00, toate au fost închise: Parcul W. Wegener, zonele de agrement și terenul de joacă de pe lângă Sala Polivalentă Kicsid Gábor, Stadionul Sinkovits, terenul de joc de lângă magazinul Penny, parcul Millenium, parcul Molnár Józsiás.

De asemenea, primăria va permite participarea a maximum patru persoane la ceremoniile de cununie din clădirea Primăriei Municipiului Târgu Secuiesc.

Atragem atenția populației să se intereseze prealabil prin telefon sau email la birourile de specialitate ale Primăriei Municipiului Târgu Secuiesc și să vină personal la primărie numai dacă au fost invitați de către angajații primăriei”, mai arată o măsură adoptată luni.

Referitor la măsura interzicerii comerțului ambulant, aceasta intră în vigoare de marți, 24 martie, de la ora 06:00. De la această dată, „se interzice comerțul ambulant cu produse agricole pe marginea drumului național nr. 11 pe secțiunea municipiului Târgu Secuiesc, pe perioada stării de urgență”, arată informarea publicată pe site-ul Primăriei. 

Totodată, „Primăria Municipiului Târgu Secuiesc a identificat 13 persoane în vârstă de peste 65 de ani, fără susținători sau altă formă de ajutor pe teritoriul localității. Pe baza unui contract cu Asociația Caritas Alba Iulia aceste persoane primesc îngrijire la domiciliu, sunt aprovizionați la domiciliu cu alimente și medicamente, sunt plătite facturile”, precizează sursa citată. 

Printre măsurile adoptate până acum la nivelul municipiului Târgu Secuiesc, se numără: închiderea patinoarului artificial și a Sălii Polivalente Kicsid Gábor, începând cu data de 16 martie, prelungirea termenului de plată pentru obligațiile fiscale până la 30 iulie, limitarea programului cu publicul a primăriei și altele. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.