ACTUALITATE 25 august 2020

Autorii a trei furturi din magazine, depistați de polițiști

de Iulia Drăghici - Taraș | 1328 vizualizări

Polițiștii covăsneni au identificat trei persoane, doi bărbați, de 38 de ani, respectiv 41 de ani și o femeie, în vârstă de 35 de ani, ca fiind autorii unor infracțiuni de furt petrecute la sfârșitul săptămânii trecute în cele două municipii ale județului. 

Pagubele au constat într-o sticlă de băuturi alcoolice, produse alimentare, respectiv aproximativ 4.000 lei și 250 Euro. Polițiștii au recuperat integral bunurile sustrase și le-au predate persoanelor vătămate.

Primul caz semnalat către polițiști a avut la Sfântu Gheorghe, vineri, 21 august,  în jurul orei 13:00. 

La data de 21.08.2020, în jurul orei 13.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Sfântu Gheorghe au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că o persoană de sex masculin a sustras o sticlă de băutură alcoolică dintr-un magazin din municipiu. 

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat un bărbat  în vârstă de 38 ani, bănuit că ar fi încercat să treacă de casa de marcat, fără a achita contravaloarea produsului”, arată IPJ Covasna într-un comunicat de presă. 

Un alt caz, petrecut la o oră distanță, a avut loc într-un magazin din Târgu Secuiesc. 

La data de 21.08.2020, în jurul orelor 14.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu Secuiesc au fost sesizați despre faptul că o persoană de sex feminin a sustras dintr-un magazin un portofel în care era suma de aproximativ 4.000 lei și 250 Euro, precum și carduri bancare și acte de identitate.

În urma activităților specifice întreprinse, polițiștii au identificat o femeie de 35 de ani bănuită de săvârșirea infracțiunii”, arată aceeași sursă. 

O altă încercare de furt s-a înregistrat apoi a doua zi, într-un alt magazin din reședința de județ. 

La data de 22.08.2020, în jurul orei 15:00, Poliția Municipiului Sfântu Gheorghe a fost sesizată faptul că o persoană de sex masculin a sustras produse alimentare dintr-un magazin din municipiu.

La fața locului, a fost direcționat un echipaj care a identificat un bărbat în vârstă de 41 de ani bănuit că, profitând de neatenția angajaților magazinului, ar fi sustras de pe raft mai multe produse alimentare”, informează oamenii legii. 

În fiecare caz, polițiștii au deschis dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.