ACTUALITATE 24 august 2015

„Autoportretul unei fete cuminți” ajunge la Sfântu Gheorghe!

de Mirela Cara | 272 vizualizări

Teatrul „Andrei Mureșanu” anunță prezența la Sfântu Gheorghe a celebrului film „Autoportretul unei fete cuminți”, regizat de Ana Lungu, în care actriță în rolul principal este actriţa TAM, Elena Popa, pe care o vom putea vedea alături de Emilian Oprea, actorul care a devenit foarte cunoscut după rolul din „De ce eu?”, semnat de Tudor Giurgiu. Din distribuție face parte, de asemenea, și Fatma Mohamed, o altă îndrăgită actriță de la TAM.

Filmul a debutat în ianuarie fiind inclus în selecţia celei de-a 44-a ediţii a Festivalului de la Rotterdam, ca dramă care vorbește despre experienţele unei tinere de 30 de ani. El a fost inclus în noua secţiune a festivalului, denumită „What the F?!”, a cărei selecţie prezintă diverse perspective asupra feminismului.

Protagonista, Cristiana, o fată de familie bună își petrece timpul între doctoratul în inginerie seismică, discuțiile cu cei doi prieteni apropiați, Alex și Michelle, și întâlnirile – rare, dar mult așteptate cu un bărbat căsătorit, cu care are o relație. După mutarea părinţilor „la casă”, ea rămâne să locuiască singură într-un apartament cu patru camere și se hotărăște să-și ia un câine, ca să-și împlinească astfel o veche dorință din copilărie. „Mă bucur, firește, foarte mult că filmul ajunge și la Sfântu Gheorghe. Sunt curioasă cum va fi primit de publicul de aici. A fost o muncă foarte importantă, zic eu, în evoluţia mea ca artist”, ne-a declarat Elena Popa.

Mult așteptata producție cinematografică, nerecomandată minorilor sub 15 ani, va putea fi vizionată la sediul TAM, pe 28 septembrie, de la ora 19:00.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.