ACTUALITATE 28 iulie 2022

(Update) Autocamion răsturnat pe DN12; șoferul a decedat

de Iulia Drăghici - Taraș | 10051 vizualizări

UPDATE: Circulația s-a reluat în totalitate. 

Traficul este oprit pe DN12, din cauza unui eveniment rutier, în urma căruia o persoană a decedat, informează IPJ Covasna. 

La data de 28 iulie a.c. în jurul orei 11.30 polițiștii au fost sesizați prin apel 112 despre producerea unui accident rutier pe DN 12 între localitățile Chichiș și Coșeni. Din primele informații un autocamion s-a răsturnat pe partea carosabilă. În urma accidentului conducătorul autovehiculului, un bărbat de 27 de ani a decedat. Traficul pe DN 12 este oprit”, a transmis IPJ Covasna.

„ATENȚIE‼

Traficul este închis complet pe DN12, între localitățile Chichiș și Coșeni, în județul Covasna, în urma unui accident mortal. În urma răsturnării unui autocamion o cantitate însemnată de asfalt a fost împrăștiată pe partea carosabilă. Circulația va fi reluată doar după ce materialul va fi îndepărtat.  Estimăm că acestă operațiune va dura aproximativ 2 ore timp în care traficul va fi redirecționat pe rute alternative”, informează și DRDP Brașov. 

Potrivit ISU Covasna, „un autocamion încărcat cu asfalt s-a răsturnat în afara părții carosabile, iar șoferul a rămas încarcerat.  Echipaje de descarcerare și stingere din cadrul Detașamentului Sfântu Gheorghe și o ambulanță SAJ intervin la fața locului. Din nefericire, medicul de pe ambulanță a declarat decesul șoferului”. 

Sursa foto: DRDP Brașov și ISU Covasna. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.