ACTUALITATE 6 iunie 2017

Aur și argint pentru Raluca Artene în Elveția

de Covasna Media | 1479 vizualizări

Maria Raluca Artene pune din nou Sfântu Gheorghe și județul Covasna pe harta înotului de performanță. Aceasta a revenit în țară cu două medalii, una de aur și alte două de argint de la a 46-a ediție a competiției internaționale de înot din capitala Bellinzona din cantonul Ticino, Elveția.

Concursul, care s-a desfășurat în perioada 3 – 4 iunie a.c., a adus-o pe sportiva în vârstă de 14 ani la start alături de alți 250 de sportivi de la 16 cluburi din Elveția și Italia.

Competiția s-a desfășurat în piscina de 50m, în aer liber, prin serii/calificări dimineața și finale după-masa.

În prima zi a competiției Maria Raluca Artene a cucerit medalia de aur în proba de 50m spate cu timpul 32”77 în finală, în serii înregistrând timpul 33”30.

La proba 200m spate, aceasta a obținut medalia de argint cu timpul 2`31”01 în finală, în timp ce în serii s-a calificat cu timpul 2`31”87.

În cea de-a doua zi a competiției, sportiva Clubului Sportiv Ciprian Sfântu Gheorghe a adus o nouă medalie de argint la proba de 100m spate cu timpul 1`10”75 în finală, la opt sutimi de prima clasată. În serii, Artene s-a calificat cu timpul 1`11”11.

A fost un sfârșit de săptămână plin de succese și satisfacții pentru Clubul Sportiv Ciprian Sfântu Gheorghe. Rezultaul demonstrează o formă excelentă a sportivei noastre și o încurajez să continue pe aceeași linie. A fost o atmosferă de concurs deosebită și le mulțumesc organizatorilor pentru ospitalitate”, a declarat antrenorul senior Ciprian Grosu.

Teme articol: inot medalie Artene
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.