ACTUALITATE 15 iulie 2022

Au început înscrierile la conferința „Zilele Medicale Covăsnene”, ediția a XV-a

de Iulia Drăghici - Taraș | 1408 vizualizări

Pregătirile pentru cel mai amplu eveniment din județul Covasna dedicat medicinei au început, anunță Colegiul Medicilor Covasna. A XV-a ediție a „Zilelor Medicale Covăsnene” va avea loc între 22 – 24 septembrie a.c., dar organizatorii au lansat invitația publică de participare pentru cei care vor să prezinte lucrări științifice. Termenul limită este 31 august. 

După doi ani de pandemie, plini de greutăți şi renunțări, Colegiul Medicilor Covasna vă invită cu drag să participați din nou la sesiunea de comunicări științifice „Zilele Medicale Covăsnene”, care a ajuns la cea de-a XV-a ediție.

Acest eveniment, pe lângă rolul său de curs de perfecționare, are scopul de a fi şi un bun prilej pentru a cunoaște activitatea medicală din regiune, şi nu numai.

Participarea va fi cotată cu puncte credit, întrunirea fiind inclusă în Programul de Educație Medicală Continuă.

Cei ce doresc să participe la acest eveniment cu lucrări sunt rugați să trimită titlul lucrării şi un scurt rezumat până la data de 31 august 2022, la secretariatul Colegiului Medicilor Covasna: Sf. Gheorghe, str. Oltului, nr. 37, bloc 27, F/1, e-mail: medici.covasna@gmail.com. Prezentarea lucrării va dura 10 minute, urmată de 5 minute de discuții.

Taxă de participare: pentru medici specialiști şi primari 300 lei, medici rezidenți, medici pensionari 200 lei. După data de 10 septembrie 2022, taxa se va majora cu 50 lei.

Plata se poate efectua în contul bancar al Colegiului Medicilor Covasna, cont IBAN: RO 63 RNCB 0124038030230001 – BCR Sf. Gheorghe, cu mențiunea pe Ordinul de plată – „TAXĂ PARTICIPARE ZILELE MEDICALE COVĂSNENE”, sau la secretariatul Colegiului Medicilor Covasna. Vă rugăm ca dovada plăţii să fie trimisă pe adresa de e-mail mai sus menționată!”, se arată în mesajul publicat pe Facebook de Colegiul Medicilor (CM) Covasna, semnat de președintele CM Covasna, dr. Opris Zsolt, și președintele conferinţei, dr. Deme Judit. 

Evenimentul va avea loc la Universitatea „Babeş-Bolyai”, extensia Sfântu Gheorghe. 

Sursa foto: Facebook/ Colegiul Medicilor Covasna 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.