ACTUALITATE 23 aprilie 2015

Astăzi are loc Bursa Generală a Locurilor de Muncă

de Covasna Media | 97 vizualizări

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Covasna, în colaborare cu Camera de Comerţ şi Industrie Covasna, va organiza astăzi la Sala Sporturilor Municipală, din Sf. Gheorghe, Str. Vânătorilor nr. 1, Bursa Generală a Locurilor de Muncă.

Au fost invitaţi 1.302 agenţi economici, dintre care 27 şi-au anunţat participarea.

Au fost oferite în total 405 locuri de muncă vacante, pentru următoarele categorii: 33 locuri de muncă pentru persoane cu studii superioare, 29 locuri pentru persoane cu studii medii, 205 locuri de muncă pentru calificaţi şi 138 pentru necalificaţi.

Principalele domenii de activitate sunt: construcţii (92 locuri de muncă), comerţ (29), alte activităţi industriale (75), hoteluri (8), industria alimentară (15) şi prelucrarea lemnului (42), industria textilă (90).

Bursa se va desfăşura după următorul program:

9.30-9.45: Primirea reprezentanţilor şi a ofertanţilor de locuri de muncă vacante, precum şi a invitaţilor la Bursă

9.45: Cuvânt de bun venit adresat invitaţilor

9.45-10.00: Informaţii cu privire la serviciile SPO ale agenţilor economici şi implicarea acestora pe piaţa muncii

10.00-13.00: Întâlnirea între cererea şi oferta de locuri de muncă în relaţia dintre reprezentanţii ofertanţi de locuri de muncă şi persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă

13.00-13.30: Masă rotundă cu reprezentanţii presei şi prezentarea rezultatelor bursei.

La bursă sunt aşteptaţi şomerii şi persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, pentru a-şi putea găsi un loc de muncă, pentru a intra în contact direct cu angajatorii şi pentru a fi informaţi despre oportunităţile oferite de A.J.O.F.M. Covasna, în scopul creşterii gradului de ocupare.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.