ACTUALITATE 2 noiembrie 2018

Asfaltări începute pe drumul distrus de inundații

de Iulia Drăghici - Taraș | 575 vizualizări

Circulația pe DN11B va fi reluată luni, 5 noiembrie a.c.

Drumul național 11B, închis la sfârșitul lunii iunie din cauza distrugerilor produse de inundații, va fi redat circulației publice la începutul săptămânii viitoare. Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov a început miercuri asfaltarea, iar în trei zile, dacă vremea permite, ar putea fi încheiate lucrările în zonă.

„Au început lucrările de asfaltare pe sectorul afectat de inundații de pe DN11B în județul Covasna, între localitățile Valea Seacă (CV) și Casinu Nou (HR). Așternerea noului covor asfaltic va dura trei zile dacă și condițiile meteo vor fi favorabile. Astfel circulația ar putea să fie reluată pe acest sector de drum cel târziu la începutul săptămânii viitoare.  Lucrările pe acest tronson vor continua însă nu vor mai afecta traficul”, arată o informare transmisă de reprezentanții DRDP Brașov.

Drumul național 11B, care face legătura între Târgu Secuiesc (CV) și Cozmeni (HR) a fost închis circulației rutiere la sfârșitul lunii iunie după ce corpul drumului a fost rupt în două locuri de inundațiile din zonă.

Lucrările de reabilitare au debutat la 11 iulie a.c.. Acestea au vizat refacerea de la zero a întregului sistem rutier pe două tronsoane de drum, însumând aproximativ 200 de m și reconstrucția unui podeț.

Valoarea totală a contractului este de 2,8 milioane de lei, fără TVA.

„Constructorul avea termen  pentru finalizarea lucrărilor până în ianuarie 2019”, mai transmite DRDP Brașov.  

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.