ACTUALITATE 18 octombrie 2019

Asfalt cu porția pe o stradă din Sfântu Gheorghe

de Daniela Luca | 2429 vizualizări

Ce explicații a dat primarul 

Un locuitor din Sfântu Gheorghe a postat pe o rețea de socializare o fotografie care ilustrează starea unui drum „proaspăt renovat”. Câteva gropi de pe stradă au fost plombate cu asfalt, iar restul carosabilului este neatins. Primarul Antal Árpád spune că soluția este temporară. 

Nemulțumit de starea drumului, bărbatul a postat fotografia însoțită de un text  prin care mulțumește ironic autorităților pentru lucrarea făcută de mântuială.

Soluția este provizorie, spune primarul care precizează totodată că s-a intervenit pentru a facilita circulația până la momentul lucrărilor de asfaltare care se vor efectua, cel mai probabil, anul viitor. 

„Am văzut și eu că cetățenii din strada Táncsics Mihály au fost nemulțumiți de faptul că s-a turnat acolo un pic de asfalt. Vreau să știe toată lumea că strada Táncsics Mihály este înainte de reabilitare totală și s-a turnat acel asfalt pentru a mai scăpa de o parte din gropi. Este o stradă din beton și din cauza asta este foarte greu să rezolvi problema gropilor, dar ideea e că în primăvară sperăm să începem reabilitarea totală a străzii, așa cum am făcut în străzile din jurul acestei străzi și pe Kós Károly și pe László Ferenc și așa mai departe”, a punctat Antal Árpád. 

Fotografia a devenit virală în scurt timp și a fost distribuită de peste 120 de persoane. 

Sursă foto:Facebook. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.