ACTUALITATE 17 martie 2020

AȘA NU! A găsit portofelul unei bătrâne de 81 de ani și a cheltuit din bani

de Iulia Drăghici - Taraș | 2027 vizualizări

În portofel erau 1.000 de lei, iar o mare parte din prejudiciu a fost înapoiat de polițiști 

O tânără în vârstă de 34 de ani este cercetată de polițiștii din Întorsura Buzăului pentru infracțiunea de însușire a bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor. Potrivit oamenilor legii, aceasta a găsit un portofel cu suma de 1.000 de lei în el, iar în loc să îl predea autorităților, a început să cheltuie din bani. Portofelul era al unei bătrâne, în vârstă de 81 de ani.

Octogenara a declarat polițiștilor că a pierdut portofelul după ce a plecat din farmacie, unde a fost să își cumpere medicamente.

La data de 11.03.2020, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Întorsura Buzăului s-au sesizat despre faptul că în data de 11.03.2020, în jurul orei 10:30, o femeie în vârstă de 81 de ani, s-a deplasat la o farmacie din orașul Întorsura Buzăului pentru a achiziționa medicamente, iar după ce a plecat din farmacie a constatat faptul că și-a pierdut portofelul în care avea suma de 1000 lei, portofel ce ar fi fost găsit de persoane necunoscute care până în prezent nu l-au predat autorităților sau persoanei care l-a pierdut.

În urma unor activități polițienești desfăsurate de către polițiști, la data de 16 martie a.c., fost identificată persoana care a găsit portofelul în cauză, o femeie de 34 ani”, arată IPJ Covasna, printr-un comunicat de presă.

O mare parte a prejudiciului, constând în  suma de 961 lei, a fost recuperat și predat persoanei vătămate, mai spun polițiștii.

Cercetările sunt continuate acum de oamenii legii pentru a se stabili toate detaliile întâmplării. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.