ACTUALITATE 13 aprilie 2021

Arestat preventiv după ce a fost depistat că transporta peste 1000 de pachete de țigări de contrabandă

de Iulia Drăghici - Taraș | 2953 vizualizări

Un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost prins în localitatea Zagon în timp ce transporta în autoturism peste 1.000 de pachete de țigări de contrabandă. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Ieri, 12 aprilie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Covasna - Serviciul de Investigare a Criminalității Economice și ai Postului de Poliție Zagon au depistat, în localitatea Zagon, un bărbat, de 41 de ani, care transporta într-un autoturism 1001 pachete de țigarete.

Din verificări a reieșit că, pachetele identificate ar fi provenit din activități de contrabandă.

Totodată, în urma percheziționării amănunțite a autoturismului, au fost descoperite sumele de 24.907 de lei și 145 de euro, despre care există suspiciuni că ar proveni din activități infracționale.

Autoturismul de teren și sumele de bani identificate au fost indisponibilizate în vederea confiscării.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi, 13 aprilie, a fost prezentat Judecătoriei Târgu Secuiesc, instanța dispunând arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Secuiesc”, se arată într-un comunicat de presă transmis marți de IPJ Covasna.

Sursă video: IPJ Covasna. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.